Montare
Principala Montare
Montare

Instalarea sistemelor
de alimentare cu apă

Instalarea sistemelor
de climatizare

Instalarea sistemelor
de încălzire

Montarea
cazangeriilor

Lucrări de instalare

Echipa Inginer.md oferă o gamă completă de servicii pentru instalarea echipamentelor precum: aparate de aer condiționat, canalizare, alimentare cu apă, sisteme de încălzire. De asemenea, specialiștii noștri vă vor instala: cazane, podele calde, arzătoare.

Având o mare experiență, serviciul de instalare rezolvă toate sarcinile în cel mai scurt timp posibil. Instruirea specialiștilor noștri în străinătate este o garanție a calității serviciilor noastre

Inginerii folosesc numai consumabile de înaltă calitate. Toate lucrurile se fac utilizând cele mai noi tehnologii și echipamente. Se oferă o garanție pentru toate tipurile de lucrări.

Înainte de a începe instalarea, un expert tehnic evaluează nivelul de complexitate, coordonează locul de instalare a echipamentelor necesare: cazane, sisteme de canalizare, sisteme de încălzire, sisteme de aer condiționat. Și determină de asemenea,  timpul lucrărilor și costul acestora.

Inginer.md execută toate lucrările, atât la cheie, cât și în etape: stabilirea comunicațiilor, finalizarea lucrărilor de finisare, instalarea, testarea și predarea obiectului în exploatație.