Proiectarea sistemelor de încălzire
Principala Proiectarea sistemelor de încălzire

Proiectarea sistemelor de încălzire

Scopul principal pe care îl propune compania noastră este o soluție bună la problemele care pot apărea în timpul construcției unui nou sediu sau modernizarea unui existent.

Proiectarea unui sistem de încălzire pentru o casă nu înseamnă doar calcularea parametrilor necesari ai unei surse de căldură pentru a compensa pierderile de căldură in casă, ci și analizarea condițiilor în care sistemul va funcționa. Fiecare proiect de încălzire al unei case, cabane sau apartamente private este unic și necesită o abordare individuală, deoarece trebuie luați în considerare toți factorii: climatul, combustibilul disponibil, disponibilitatea ventilației, spațiul disponibil pentru amplasarea echipamentului, locația și tipul spațiilor, diferite restricții și interdicții (de exemplu, este interzisă instalarea cazanelor pe combustibil solid în apartamente) și cel mai important – dorințele clientului.

Încălzirea artificială a spațiilor pentru a compensa pierderile de căldură și a menține temperatura aerului la un nivel dat. Trebuie să fie păstrat condițiile de confort termic și / sau cerințele procesului.