Scroll to top
ro ru

Abordare individuală pentru necesitățile clientului nostru.

Proiectare

Proiectarea unei instalații este un act de responsabilitate atît din punct de vedere al siguranței cît și din punct de vedere financiar.

Proiectarea trebuie să fie o balanță în echilibru care să asigure maximum de rezistență, stabilitate, funcționalitate, utilitate în condințiile optimizării consumului de resurse și sporirea eficienței energetice.

Livrare

Modalități de livrare: produsele comandate se livrează în toată țara, utilizînd modalitatea și termenul de livrare ales de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producatorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului pînă la livrare.

Montare

Compania Inginer oferă servicii de montare la cel mai înalt nivel. Având o experiență vastă la capitolul instalații termice, suntem dispuși să vă oferim serviciile noastre.

Echipa noastra de experți soluționează orice situație rapid și calitativ la prețuri avantajoase. Scopul nostru este oferirea serviciilor la cel mai înalt nivel.

Services

Inginer vă pune la dispozițe servicii profesionale inginerești de deservire (profilaxie) și reparare în garanție și post-garanție a sistemelor de încălzire, climatizare și alimentare cu apă.

Avînd experiența necesară în domeniu, tehnologii de ultimă generație dar și fiind dotat cu mașini de intervenție pentru fiecare echipă, departamentul tehnic din cadrul întreprinderii vă asigură executarea la timp și buna funcționare a utilajului de care dispuneți.